Välj en sida

Jag minns när jag var 12, då behövde man inget utekök. Det räckte bara med en grill. Varför komplicera det, liksom? Allt som behövdes för att fixa mina hot dogs var ju grillen. Det var en enklare tid, helt enkelt.

Jag fyllde nyss 25. Jag har just skaffat min första lägenhet och har för första gången i mitt liv en balkong. Det är rätt stort för mig ändå. Nu vill jag ha det där uteköket med smart förvaring och rinnande vatten ändå så jag inte behöver ränna fram och tillbaka till köket för alla tillbehör och ingredienser. Men jag har inte riktigt råd – jag har ju just blivit med lägenhet. Men ni skulle bara veta vad jag önskar att jag kunde få ett utekök. Jag menar, kolla på uteköket. Det är ju till och med ett utekök med grill:

Känner inte du ett djävulskt sug också? Kanske jag köper ett utekök från olsonmobler.se ändå. Det finns ju kredit och delbetalning.

Jag menar. Gå in och kolla. Det finns så många olika utekök att välja på. Du har den verkligen ultimata varianten av utekök UTEKÖK HÄLSING 1800 LEGACY som har både grill och ho. Det är dock ett utekök som går på 52 900 kronor – enda gången jag använder det är alltså när jag drömmer, eller hälsar på en rik polare. Men det är verkligen det ultimata uteköket, den femte Star Wars-filmen.

Men det finns ett utekök för mig också. Nämligen Coldstreams utekök. Dock tillkommer det ingen grill med detta utekök, men för 9 995 kronor är det verkligen svårt att klaga på värdet. Det ser ju helt magiskt ut i svart:

Är du händig eller dumdristig finns det även en tredje väg att gå. Bygg ditt eget utekök. Kanske du vill ha ett utekök med bara grill och inget rinnande vatten. Kanske du redan har grillen och behöver bara ett snyggt förvarings- och förberedningsskåp. Bygg ditt utekök helt själv och du kommer lära dig en hel del om det gedigna hantverket hos Olson Möblers utekök och förmodligen kommer du lära dig ett och annat om hur många svordomar det krävs för att beskriva en träskiva också.